mandag den 20. februar 2012

Krea-dag

I går havde jeg som tidligere nævnt krea-dag med to af mine veninder. Vi startede kl 11 og jeg var først hjemme ved 20 tiden, det var virkelig en hyggelig dag.
Vi har i flere år talt om at afholde krea-dag, men grunden til at vi endelig fik taget os sammen var at jeg, da jeg besøgte min veninde Helle forelskede mig i hendes hæklede kurve, hun har fået inspirationen fra andre, men det kan I læse om på hendes blog. Men projektet var ikke bare at få dem hæklet, jeg skulle først lige lære at hækle... Godt at min veninde også er uddannet pædagog, der var nemlig stort behov for de pædagogiske evner for at lære mig det. Vi havde altså lidt begynder vanskeligheder og det var faktisk rigtig svært at finde Zpagetti garnet her i byen, men det lykkedes til sidst.
                                           Jeg havde valgt en støvet lys-lilla/syren og en nål 9

                Næsten færdig, det endelige resultat kommer på når den er blevet hæftet

Jeg har også forelsket mig i perle-ugler, det gjorde jeg på Laralil bloggen, så vi fik også produceret ugler, de er bare så søde! Jeg skal bruge nogle til en gave, men tror nu også der kommer nogle op her hjemme.

Der er ingen tvivl om at vi inden længe skal ha' os en krea-dag igen, det var bare så dejligt at sidde der i mange timer og sludre og være fælles om hver vores og alligevel sammen.

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud Line! Tror også at jeg snart må kaste mig over Zpagetti! Og uglerne SMUKT!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker uglerne! Tror jeg kommer til at lave rigtig mange af dem, uden at jeg præcis ved hvad de skal bruges til :-)
  Jeg vil rigtig gerne prøve at lave et gulvtæppe af zpagetti, men overvejer meget at prøve at lave det af gamle lagner, det har to af mine kolleger gjort, og de er blevet rigtig fine. Det burde også være lidt billigere end de 75 kr nøglet som jeg har givet for zpagetti.

  SvarSlet
 3. Hej Line. Det er nogle flotte kurve du har hæklet :-) Mon jeg skulle forsøge mig?

  SvarSlet
 4. Hej Mette. Jeg glæder mig meget til min kurv bliver helt færdig, jeg tror den her skal bruges til futter, men skal da også ha' en til strikketøj, måske en til brødkurv og en til og en til... :-) Er man lidt mere rutineret hækler end mig kan de laves på næsten ingen tid.

  SvarSlet