mandag den 26. november 2012

En lille fyr er flyttet ind

Prøv lige at se en fantastisk fyr der er flyttet ind hos os, ham har min dejlige veninde som også har lavet armbåndet her, lavet til mig... eller han er nok ikke helt til mig, han sidder og venter på at han får selskab. Han sidder ovenpå et tæppe af samme opskrift som babytæppet jeg lavede til Sigrid, som jeg skrev om her, min veninde har dog valgt noget lidt varmere/tykkere garn, hvilket er vildt lækkert.
Har jeg sagt at jeg elsker hjemmelavede gaver?

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fine ting begge to. Nu ved jeg bare ikke hvad jeg skal lave til den "lille bip", tæpper plejer jo at være mit speciale:-) Lige nu turbostrikker jeg et til min kommende nevø, der melder sin ankomst lige om lidt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi er vist en del der har tæpper som vores speciale :-) og nu bestemmer man jo ikke selv hvad man får i gaver og som jeg har skrevet i indlægget elsker jeg jo hjemmelavede gaver, men jeg kan afsløre at min mor også allerede har leveret et stort lækkert tæppe og at vi der udover har fået et par, dog ikke hjemmelavede, fra min svigerinde så vi er ved at ha' rigtig godt med tæpper :-) Glæder mig til at se hvad du har fået lavet til din nevø, nu er han jo ankommet

      Slet