onsdag den 21. november 2012

Spinatpandekager

I mandags spiste jeg sammen med en god veninde og hendes lille familie. Vi lavede en klassiker, som vi har lavet siden min efterskoletid, nemlig spinatpandekager. Jeg spiste kød på efterskolen, men vi havde en fast vegetar-dag, hvor spinatpandekagerne absolut var en af favoritterne. Jeg nåede desværre ikke at fange noget billede af dem i mandags, men opskriften skal nu alligevel deles.

Til 4 personer
3 æg
2 dl mælk
100 gram mel
250 gram spinat fra frost, som er optøet og afdryppet.
salt og peber

Æg og mælk piskes sammen, tilsæt mel og lad dejen hvile koldt i en halv time, tilsæt derefter spinaten. Konsistensen skal være noget tykkere end almindelig pandekagedej.

Til pandekagerne laver vi ris, i mandags spiste vi også en rest dhal til og det var slet ikke tosset.
Pandekagerne foldes til kvarte og i "lommen" der opstår fyldes der hytteost... masser af hytteost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar