torsdag den 10. januar 2013

vaser

Da jeg i efteråret fyldte rundt ønskede jeg mig vaser fra 60'erne, eller der omkring. Mine forældre brugte en hel dag på at køre rundt til alle mulige genbrugsbutikker og deres jagt var bestemt ikke forgæves.
Jeg fik de to vaser til højre i billedet af dem, og jeg synes de er virkelig skønne. Vasen til venstre fik jeg af min veninde, og selvom de er ret forskellige, har de virkelig ramt lige ned i noget jeg er helt vild med.
Når jeg skriver ønskeseddel er det som regel med både links og billeder for at eksemplificere hvad det er jeg godt kan lide.
Den havde min moster også kigget på, hun kunne desværre ikke komme til fødselsdagen, men i julen fik jeg så denne gave fra hende. Hun har printet billedet fra min ønskeseddel, vasen var fra hendes egne gemmer og har vist været en bryllupsgave til hende i 60'erne. Jeg synes, lige som min moster, det er sjovt hvor meget de to vaser minder om hinanden.
Nu behøver jeg vist ikke lige flere vaser lige med det samme.

2 kommentarer:

 1. Så lekre! Tenker tilbake på min bestemors kommode og vinduskarm. Hun hadde vaser noe liknende disse :) Lurer på hvor de har blitt av...
  Gratulerer med rundt tall!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, jeg er meget glad for dem! Jeg har også en enkelt fra min morfar. Jeg har fundet ud af at det er en god idé at sige højt når man synes ting er flotte ellers risikerer man at de pludselig er givet til genbrug, når de i stedet kunne være endt hjemme hos mig :-)

   Slet