søndag den 13. januar 2013

Helvedes-evigheds-projekt

Et af mine ufærdige projekter har, siden jeg startede på den i foråret, været en baby-undertrøje. Jeg har kæmpet og kæmpet og synes simpelthen opskriften fra hjertegarn, som min yndlings-garnpusher har solgt mig er helt elendig. Min kære moder har hjulpet mig et hav af gange, og hun synes altså også det er en dum opskrift, så det er ikke bare mig! Nu er den meget meget tæt på at være færdig, og jeg er i en heftig diskussion med mig selv om jeg gider trevle det netop sammen-syet op, fordi jeg doooh har syet den sammen på retsiden, samtidig er der så mange andre fejl i den, at jeg mest bare er fristet til at lade fejl være fejl og at det så bliver charmen ved min første undertrøje... Jeg elsker modellen og har set Farmorfabrikken har en opskrift på den også, så når nu jeg er færdig med at være sur over resultatet, tror jeg at jeg vil ind og se om farmors opskrift giver mere mening for mig og overvejer at prøve igen, det må da kunne lykkedes.

2 kommentarer:

  1. Jeg havde overvejet at lave lige netop sådan en til dig, måske skulle jeg have gjort det når nu det har givet dig så mange grå hår. Jeg har en liggende som jeg har strikket efter en opskrift fra Askeladen. Hvis du spørg pænt må du gerne låne opskriften. Ellers tror jeg Farmors opskrift nok skal være til at forstå. Tilgengæld kan du godt glæde dig til at se hvad jeg har lavet i stedet for. Håber det falder i den smag;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har pillet op og syet sammen igen... på vrangsiden denne gang :-) og kigget hos farmor, og det ligner meget den samme opskrift, er bange for de alle sammen, er den samme, men jeg vil gerne ha' et kig på din, man ku' jo være heldig. Uh det lyder spændende, hvad du har lavet, jeg kan altså udelukke tæppe og vestundertrøje :-)

      Slet