onsdag den 28. august 2013

Uuuuhm

Kender I det at man ser noget der ser så lækkert ud at man er nødt til selv at prøve det. Når man så går i gang, finder man ud af at man mangler det meste... sådan havde jeg det i går. Jeg så en opskrift hos Mia på køleskabsgrød, men da jeg som sagt ikke havde det halve af tingene prøvede jeg mig frem udfra Mias opskrift.
Du skal bruge en beholder der kan indeholde 2 dl
Jeg brugte
2 ikke særligt friske dadler skåret i småstykker.
1 1/2 dl finvalsede havregryn
1 nib salt
1 nib vanillesukker 
En go' sjat kakaopulver, måske 1 1/2 spsk 
1 dl soyamælk med vanille

Dadlerne fordeles i bunden af beholderen, de tørre ingredienser blandes i en skål for sig. Soyamælken røres i de tørre ingredienser og til slut vendes massen over dadlerne i beholderen. Låg på og lad det stå natten over. Jeg skar lidt pærestykker og lagde ovenpå da jeg spiste det, det var virkelig lækkert og jeg kunne sagtens ha' spist det dobbelte. 2 kommentarer:

 1. Eeeeelsker køleskabsgrød, spiser det hver morgen, og i weekenden er det så ofte den varme havregrød. Jeg elsker at blande grovvalset gryn med A38, en stor skefuld kanel eller kakao, salt og sødt, og så toppe med frisk banan og ristet kokos næste dag - mmmh!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. mh det lyder lækkert, har du ristet kokosen i forvejen? for mig er en stor del af gevinsten også at jeg bare kan tage det ud af køleren og spise det med det samme. Jeg har spist skyr til et par gange, det var også virkelig godt... jeg har også hørt at det skulle være så godt med chiafrø, så overvejer om jeg skal prøve at købe nogen, uh nu blev jeg helt sulten, må vist ud og lave en portion til i morgen

   Slet