lørdag den 6. juli 2013

velkommen og tak for besøget

som jeg før har skrevet om er jeg med i diverse "bortgives"facebookgrupper. Som jeg også nævnte sidst synes jeg folk er nogle værre brokhoveder på de sider, og det er for tit sådan noget "kom og hent min halve flaske shampoo" ja jeg går ind for genbrug meeeeen.... nogle ting må altså godt bare smides ud. Nå men altså der er jo en grund til at jeg stadig er medlem, og det er at man kan være heldig at finde skatte som Totte og disse her jeg forelskede mig i for et par uger siden.

 Maria som havde dem til salg, var dog en rigtig god sælger, for jeg endte med at komme hjem med denne stak


vores hjem er fra midt 90'erne. Det kommer især til syne i vores røvsyge gang med kedelige grå fliser, et gråt indbygget skab og en hvid jern bøjlestang, derfor prøver jeg at proppe så meget kitsch som muligt ind for at veje op mod det grimme 90'er. Her er bøjlerne en go' hjælp. Jeg drømmer om et teaktræspejl og et eller andet der kan kamuflere skabet. Har I nogle ideer til hvad man gør med sådan et skab?

4 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, har også selv en lille håndfuld (: Retro rocks.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. lige præcis! jeg har lige fundet en ny skat på den blå avis, glæder mig til den kommer hjem, den er så kikset at jeg synes det er for vildt.

   Slet
 2. Er hvor er de bare fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke. Jeg er nok mest vild med de to med skrift på, men der efter kommer dem med mest farve, lige som dig Helene :-)

   Slet