fredag den 3. maj 2013

Aubergine kærlighed.


Hvis ikke det er kokken herhjemme der står for maden, så må jeg indrømme det ofte bliver noget lidt hurtigt jeg selv bakser sammen. Jeg har haft et lille aubergineflip på det sidste, og villet have aubergine i alt. Jeg elsker den altså, især når den sådan får noget god olie som den suger i sig og bliver en lækker kalorie-grøntsagsbombe til mig. I sidste uge havde jeg en rest ris og en 1/2 aubergine jeg ville have brugt. Det endte med dette.
1/2 aubergine skåret i tern på ca. 1 cm.
1 rødløg skåret i tynde både.
2 store håndfulde grønne bønner
en go' sjat spinat fra frost
salt, peber, stødt ingefær
Først stegte jeg auberginen i rigeligt olie så de blev godt klistrede, derefter kom bønnerne i og til slut spinat,løg, salt, peber og stødt ingefær. Da spinaten var ved at være optøet, røg min ris-rest i. Det blev bare så godt, og skal helt klart prøves at laves igen. Så kan det være mængderne bliver lidt mere præcise :-)

2 kommentarer:

  1. ELSKER aubergine! Det ser dødslekkert ut med de flotte fargene :)

    SvarSlet
    Svar
    1. det var så godt Jane. Tror ikke jeg har spist aubergine siden, jeg må snart købe den igen.

      Slet