mandag den 13. maj 2013

Nudler og grøntsager

Jeg havde i går en rest nudler, det blev til følgende 
2 fed hvidløg hakkede, 3/4 tsk stødt ingefær, 1/2 squash, 1/4 blomkålshoved buketter, 3 tsk peanutbutter, peber, 1 tsk bouillon, soya.
Squashen skæres i stave, ca 3 cm lange, 1/2-1 cm bredde. Squashen sauteres, blomkål lige så, tilsæt peber og ingefær. Der tilsættes vand til at dække bunden og en 1 lille tsk grøntssagsbouillon tilsættes, det skal koge lidt, tilsæt hvidløg, derefter tilsættes soya efter lyst og smag. 3 tsk peanutbutter tilsættes, det vil klistre fast så gør hvad du kan for at røre det godt ud. Grøntsagerne tages af varmen og der kommes nyt olie på panden som nudlerne steges i, pas på de ikke brænder på. Bland der efter grøntsager og nudler.
Uhm!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar