tirsdag den 5. februar 2013

chana masala

Som jeg har skrevet om før, er Janes blog Veganmisjonen min absolut favorit madblog, jeg har tidligere lavet hendes Chana mandel masala, som jeg elskede, den skrev jeg om her. I går brugte jeg Janes "almindelige" chana masala som inspiration.

Jeg brugte:
1 karton kikærter, godt skyllede og afdryppede
1 dåse hakkede tomater
1 lille løg
1 fed hvidløg
1/2 tsk garam masala
1 tsk gurkemeje
1 1/2 tsk tandori paste
salt og peber
Løg og hvidløg hakkes og svitses, når de er gyldne, svitses garam masala og gurkemeje med. 
kikærterne tilsættes, tandori paste og til sidst tomater.
Retten behøver ikke simre mere end ca. 10 min, men tager bestemt ikke skade af at stå længere så smagen rigtig kan udvikle sig, min fik omkring 40 min.
Til chana masala kan jeg bedst lide en gang basmati-ris og det hele toppes med en omgang frisk koriander. 

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud!

    - Kit

    SvarSlet
    Svar
    1. tak! Jeg synes ikke det er helt nemt at tage lækre madbilleder på den her tid af året, men det smager virkelig lækkert! Prøv det prøv det :-)

      Slet