tirsdag den 2. oktober 2012

Asiengryde fra Grøn Glæde

Jeg har forsøgt at lave madplan. Jeg er umådelig træt for tiden, og så er det lidt for ofte at aftensmaden bliver den nemmeste løsning. Jeg har derfor tænkt at en madplan kan hjælpe lidt på det.
I maj købte jeg en ny vegansk kogebog, men jeg har ikke rigtig fået taget den i brug endnu, så da jeg gik i gang med madplanen var kogebogen med. Deri fandt jeg en opskrift på Asiengryde, med tofu, mango, karry og frisk koriander. Det blev rigtig lækkert. Man kan købe kogebogen på Animas hjemmeside, her ligger nogle af opskrifterne fra bogen online. Jeg har i øvrigt givet 65 kr for bogen, det synes jeg er virkelig billigt.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

  Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.

  Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!


  Varm hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.findeopskrifter.dk/

  SvarSlet